Kutsut

Suo itsellesi ja ystävillesi hetki hemmottelua!

Elämme kiireistä arjen askareiden värittämää arkea ja välillä on vaikeaa löytää aikaa mukaviin asioihin kuten ystävien tapaamiseen ja omaan hemmotteluun. Meillä on kuitenkin sinulle aivan upea ehdotus !

Olisiko sinusta ihanaa toteuttaa kaikki nämä kerralla ja pysähtyä hetkeksi viettämään iltaa hyvien ystävien kanssa hyvinvoinnin merkeissä? Järjestämällä FB-kutsut onnistut kerralla toteuttamaan kaiken. Kutsu kotiisi 3-5 hengen porukka tai tilan salliessa isompikin joukko ja tilaa esittelijä paikalle.

Illan aikana kuulet miten helppoa Fitline tuotteiden avulla on huolehtia niin jokapäiväisestä jaksamisesta kuin suoliston sekä vatsan hyvinvoinnista. Pääset myös maistelemaan herkullisia tuotteitamme.

Esittelemme myös superhoitavan Beatyline kosmetiikkasarjan, joka tuo päivittäiseen ihonhoitoon aivan uuden ulottuvuuden. Teemme yhdessä käsihoitoja sekä näytämme mm. miten teet muutamassa minuutissa nopea faceliftin. Sarjamme on suunniteltu toimimaan yhdessä ja niissä käytetty tekniikka vie vaikuttavat aineet suoraan solutasolle!

Ostopakkoa ei ole vaan voit kaikessa rauhassa tutustua tuotteisiin ja rentoutua hyvässä seurassa. Ja emäntänä olet oikeutettu erityisetuihin ja yllätyslahjaan.

 

Toimimme itsenäisenä FitLine ja BeatyLine -tuotteiden jälleenmyyjänä yrityksessä PM-International. Ota yhteyttä! Järjestetään porukallesi mukava hyvinvointia edistävät kotikutsut tai yritystapaaminen.