Lisätuloja

Haluatko lisää tuloja tai rakentaa itsellesi uuden uran?

Oletko itsenäinen ja yritteliäs ihminen, joka pitää ihmisten kanssa työskentelystä, olet tiimipelaaja et pelkää haasteita ja haluat saavuttaa joko pientä lisäansioita tai jopa taloudellista riippumattomuutta?

Se nimittäin on täysin mahdollista.

PM International tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden ansaita lisätuloja itsenäisenä jälleenmyyjänä, olipa taustasi mikä tahansa, lääkäri, virkamies, eläkeläinen, opiskelija tai kotiäiti, riippumatta koulutustaustasi, urastasi tai yhteiskunnallisesta asemastasi. Päätät vain, kuinka paljon aikaa ja energiaa olet valmis investoimaan uuteen ammattiisi. Olet täysin vapaa ja itse itsesi pomo – jotain josta monet voivat vain haaveilla.

Toimimme itsenäisena FitLine ja BeatyLine-tuotteiden jälleenmyyjänä yrityksessä PM-International. Etsin tiimiini henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan niin omaa kuin ympärillään olevien hyvnvointia. Oman kokemuksen kauttaa kohti laajempaa osaamista. Koulutamme sinut niin puhumaan tuotteistamme kuin järjestämään esittelyiltoja yhdessä tiimiläistesi kanssa. Sinun ei tarvitse tehdä mitään yksin, sillä tämä on ennen kaikkea tiimityötä.

Hannemari

Liiketoimintamahdollisuudet

Tietoa PM-Internationalista yrityksenä

Fitline-ravintolisät

Kosmetiikka

Päätät oman työaikasi

Auto-ohjelma kaikille