Autamme onnistumaan – mistä on kysymys

Autamme Sinua onnistumaan!

Uskallatko sinä onnistua? Mitä onnistuminen sinulle tarkoittaa?

Sivistyssanakirja kiteyttää onnistumisen esimerkiksi seuraavin sanoin: ” saada tehdyksi jotakin onnellisesti, menestyksellisesti, toivotulla tavalla, päästä haluamaansa tulokseen, selviytyä jostakin hyvin, menestyä, pärjätä..”

Onnistuminen voi tarkoittaa onnistumista työssä, onnistumista ihmissuhteissa, onnistumista urheilusuorituksessa, onnistumista laihduttamisessa tai vaikka onnistumista ruuan laitossa tai onnistumista unelmansa saavuttamisessa. Onnistuminen voi olla, että hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet.

Jokaisella tulisi olla oma unelma. Tätä unelmaa varten pitäisi jokaisen meistä olla valmis tekemään enemmän tai pistämään itsensä likoon saavuttaakseen sen.

Lähde kanssani matkalle toteuttamaan unelmaa ja onnistumaan! Olen itse päättänyt Onnistua!

Hannemari Haapala

Ota yhteyttä!

Autamme onnistumaan! Valmennusta, luentoja, tietoa, motivointia, inspiraatiota onnistumisten toteuttamiseen. Lähetä meille sähköpostiviesti osoitteeseen uskallaonnistua(at)gmail.com, niin pidämme Sinut ajan tasalla sähköpostiisi tietoa kehittyvistä palveluistamme.

Tai soita numeroon 050 4384884

Voit jättää viestiä myös yhteystiedot kohdasta löytyvällä lomakkeella, niin voimme käynnistää yhteisen tavoitteitasi tukevan onnistumismatkan.

Toimimme itsenäisena FitLine ja BeatyLine-tuotteiden jälleenmyyjänä yrityksessä PM-International. 6363791.well24.com