Lisäravinteista boostia elämään – Tertun käyttäjäkokemuksia

FitLine OptimalSet
Olen nyt käyttänyt FitLine OptimalSettiä vajaan vuoden. Olen erittäin tyytyväinen. Energiataso noussut, veriarvot parantuneet, vastustuskyky lisääntynyt, ruokailutottumukset kohentuneet!

Aloitin Fitline-ravintolisien käytön viime vuoden elokuussa. Syyskuussa tein neljän viikon CellReset-kehokuurin, jonka aikana noudatin tarkkaa ruokavaliota täydennettynä ravintojuomilla ja runsaan määrän probiootteja sisältävällä itse maidosta valmistetulla jugurtilla. Kuuri meni yllättävän hyvin, pystyin olemaan ilman sokeria ja painokin putosi. Pysyvänä muutoksena elämään tuli säännöllinen ruokarytmi, kasvisten määrän huomattava lisääntyminen aterioilla ja kotiruoan aiempaa ahkerampi valmistaminen.

Olen jatkanut lisäravinteiden käyttöä ja olo on huomattavan energinen. Terveenäkin olen pysynyt ja sairastamani astman saamani hoidon ja lääkityksen avulla ”kurissa” ilman pahenemisvaiheita. Liikunta maistuu ja onnistuu hyvin!

Suosittelen Fitlinen luonnonaineista valmistettuja lisäravinteita muillekin hyvinvointinsa ylläpitämisestä ja parantamisesta kiinnostuneille ja erityisesti myös ikäihmisille mm. seuraavista itse havaitsemistani syistä:

  • kohtuullisen hyvistä ruokailutottumuksistani huolimatta en koe saavani ruoastani riittävästi tarvitsemiani ravintoaineita

  • yksinelävänä ei vieläkään tule aina valmistettua riittävän usein kunnon aterioita, joten ravintolisät täydentävät mahdollisia puutoksia

  • ravintolisät pienentävät makeanhimoa ja vähentävät tarvetta naposteluun

  • ravintolisät ovat aktivoineet aineenvaihduntaani ja normalisoineet vatsan toiminnan

  • unenlaatu on parantunut ja ”ylimääräinen” nukkuminen on jäänyt pois

  • soluaineenvaihdunnan paraneminen vähentää astmasta johtuvan alentuneen keuhkojen kapasiteetin aiheuttamasta hapenpuutteesta syntyvää elimistön kuohnaisuutta

  • uskon ravintolisien eliminoivan lääkkeiden haittavaikutuksia.

Kokemukseni vastaavat muiltakin kuulemiani. Läheiseni on ruokavaliolla ja sitä luonnollisilla ravintolisillä täydentämällä saanut niin merkittävän parannuksen elämänlaatuunsa selviytyäkseen ruuhkavuosissa arjen haasteissa vaikean parantumattoman sairautensa kanssa. Myös omahoitajani kertoi käyttävänsä näitä ravintolisiä ja huomanneensa vastustuskykynsä oleellisesti parantuneen ja energiatasonsa lisääntyneen. Netissä on kymmeniä tarinoita ihmisistä, jotka ovat saaneet suurenkin avun elämäänsä kärsittyään unettomuudesta, vatsavaivoista, stressistä ja mitä erilaisimmista oireista ja sairauksista.

Tuotteiden perussetillä on hintaa noin 90 euroa/kk, mikä tietysti eläkeläisen rahoissa on iso summa. Uskon kuitenkin panostuksen kannattavan! Yritän säästää rahan tinkimällä jostain muusta vähemmän tärkeästä. Eivätkä apteekista ja luontaistuotekaupoista ostetut usein keinotekoiset vitamiinit yms. nekään ole kovin edullisia. Tuotteiden käytön tueksi olen saanut asiantuntevaa tukea veloituksetta.

Kerron mielelläni lisää näistä ravintolisistä ja kokemuksistani niiden käyttäjänä. Voit tilata tuotteita kokeiltavaksi suoraan tästä.

Tuen käytölleni olen saanut Uskalla Onnistua -tiimin Hannemarilta, jonka yhteystiedot löytyvät täältä. Suosittelen!

Terttu Häkkilä
Suuntana100 ry:n perustaja ja toiminnanjohtaja
puh. 0405597031

email terttu.hakkila@gmail.com

Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin

suuntana100.fi