Tarinani

hanko-dsc_0075Uskalla onnistua ajatus on lähtöisin jo yli kymmenen vuoden takaa. ” Uskalla onnistua ja uskalla tehdä asioita paremmin kuin muut. Ole valmis tekemään aina vähän enemmän kuin muut niin saavutat elämässäsi enemmän. ” Nämä lauseet muistan rakkaan aviomieheni sanoneen jo tavatessamme.

Herätessäni yhtenä talvisena yönä joulukuussa 2016 mieleeni pulpahti ajatus näiden sivujen perustamisesta. Siitä se sitten lähti ja vain taivas on rajana tälle unelmalle toteuttaa omia haaveitani sekä auttaa muitakin omien unelmiensa toteutumisessa.

Olen 41- vuotias uusperheen äiti. Olen ammatiltani terveydenhoitaja.

Olen koko elämäni taistellut ylipainoni kanssa ja 2004 sairastuin MS- tautiin. Olen aina kokenut jollain lailla huonommuuden tunnetta liittyen omaan ulkonäkööni ja pyrkinyt muuttamaan sitä kokeilemalla kaikki maailman dieetit ja pussikeittokuurit. Välillä onnistuen mutta useimmiten epäonnistuen.

Tärkeimpiä asioita elämässäni on perheeni johon kuuluu aviomieheni lisäksi kolme lasta. Vuoden 2004 jälkeen on myös oma terveys korostunut poikkeuksellisella tavalla. Pidän omasta hyvinvoinnista huolehtimista ensiarvoisen tärkeänä. Omassa elämässäni tämä tarkoittaa terveellisiä elämäntapoja 80/20 ajatuksella, riittävästi laadukasta unta, sopivasti liikuntaa mutta ennen kaikkea 100 prosenttista itsensä hyväksymistä. Luonnolliset ravintolisät ovat hyvin luontevassa osassa jokapäiväistä arkeani ja antavat minulle energiaa toteuttaa omia unelmiani ja voimaan paremmin.

Uskalla onnistua tarkoittaa minulle uskallusta toteuttaa omat haaveeni. Uskallusta hyväksyä itseni juuri tällaisena kuin olen. Uskallusta tehdä asioita vieläkin paremmin ja vähän enemmän jotta voin elää elämääni vapaammin ja juuri niiden asioiden parissa joista saan energiaa ja innostusta.

Uskalla onnistua sivut on luotu jotta voin auttaa ja antaa myös sinulle mahdollisuuden saavuttaa elämässäsi sen onnistumisen joka on sinulle tärkeää.

Autamme onnistumaan! Valmennusta, luentoja, tietoa, motivointia, inspiraatiota onnistumisten toteuttamiseen.

Tavoitteenani on saada yhteistyökumppaneita ja saman ajatuksen omaavia ihmisiä kanssani tälle matkalle. Lähdetään valmentamaan, jakamaan omaa innostusta ja tekemään jotain suurta. Ole siis rohkea ja ole minuun yhteydessä!

Yhdessä voimme Uskaltaa Onnistua!

– Hannemari